Photo

Posted by Shahril Mohd Salleh

Rindu mengambil gambar. Kamera tak pernah lekang. Tapi hasilnya tiada. http://flpbd.it/YFBm1 Rindu sangat nak tengok hasil canonet19 bell & howell ni. Hadiah sempena hari lahir ke 28. 4 tahun sudah.

Photo

Posted by Shahril Mohd Salleh

Kadang-kadang kita mengeluh pada sesuatu yg kita sendiri tidak pasti. Bila mana ia suatu yang kita pinta. Tapi jalan nya tidak seperti mana diimpikan. Hati menangis. Yang mendengar cuma tuhan. Setiap inci kulit dari raut wajah sehingga ke kematu tapak kaki riak nya tabah. Tapi dasar bergolak tiada ketenangan, arusnya deras tiada henti. Tetapi yang pasti langkah diteruskan, mengharap. Mengharapkan tiada putus asa dari yang Esa dengan diri ini yang ingin kan pencerahan. http://flpbd.it/icoyY Kadang-kadang bahan bacaan terkesan. Hakikatnya jelas pada penulisan, buah fikiran dan tindak tanduk. Jelas aku terkesan. ;) Ini hanya iklan. Setelah sekian lama tiada hasil penulisan. ;)

Photo

LOMOkino. Me. Going motion picture.

Text

Me.

Was at my worst time ever. Out far from home. Being miserable. This SP is to remind me that.

now. just say im rock solid firm in things i decide n do. plus. i can do what eva i want. no turning bad. bad ass me. >:) . kill me if u must.

Text

2 days outing in a row. having really great time plus…. we hav guess. Mr Rizal Razak. Cool guy! - so we do little street skodeng on the second day at Pasar Karat JB town.

Some of BTS. pic.

"Bilik Gantung". Proven Innocent yet hang to death. T_T . Owner just a collector. It sad to see the camera left there dust unused.

Aha. SP. well thats me. had to have a picture of me here. “Bilik Gantung”.

Not for sale ok. has to respect that. T_T

The guess. Rizal Razak. (Right)

Street Photography - Skodeng-er , mencari2

Doctor. Part time tukang urut. Sorry doc. the shot was tight.

This little girl remind me of somebody. Milo!! aha.

Aha Pok Jeng. SPPG Macgyver. We are so lucky to have him repair our camera.

Text

“1. Take lots of photos.
2. Get on twitter.
3. Start a blog.
4. Assist for another photographer.
5. Buy a better camera.
6. Create a “style” that’s all your own.
7. Hire an intern.
8. Get an agent.
9. Do behind-the-scenes videos.
10. Get a studio.
11. Franchise your business.
12. Live off your stock library.
13. Sell your prints.
14. Get some gear sponsors.
15. Teach workshops.
16. Do a book.”

Text

Due to some query about analogue photography. I be accepting inquiry for 2012! to all the bakal2 pengantin! name ur request! pre-wed, solemnation, reception, post-wed even studio. we have it. name it! and we deliver!

What with us? we are from Smelly Plastic Photographic Group. find us on facebook by that name! like us!….. we have studio and lab as well the darkroom (own by our honorable Pengetua SPPG) . we offer range of photographic medium digital? analogue…. full frame 135mm or medium square format 120?… anyhow. what important is to capture the moment of ur big day. the rest we think it for you!

so why wait…!

contact us! 0127773111 and im areeld will answer u inquiry. :D

open for 2012 session.

meet us.

me areeld!

my bud as sahr (apin)

alon je

Text

Karakter Pisces
Tradisional

Imaginatif dan sensitif
Baik
Tidak egois
Intuitif dan simpatik

Di sisi lain

Idealistik
Suka rahasia
Mudah diatur
 

MASALAH YANG MUNGKIN MUNCUL, dan SOLUSINYA

Seperti layaknya bintang-bintang yang lain, kita semua memiliki karakter yang unik. Ketika karakter ini muncul, tanpa disadari, biasanya dibarengi dengan masalah. Namun, dengan astrologi kita dapat mempelajari masalah yang mungkin muncul dan mencari solusi yang sesuai berdasarkan karakteristik bintang kita. Sebagai seorang Pisces kamu mungkin sering menemukan hal-hal dibawah ini. Coba gunakan solusi yang ditawarkan, biasanya kamu akan terkejut dengan hasil yang ada.

PROBLEM: Kamu sering merasa dirimu berada di luar batas.
Solution: Coba untuk me-orientasikan ulang pemikiran dan posisikan dirimu dalam batas yang wajar. Bertindak dalam batas kewajaran jauh lebih baik dibandingkan tidak.

PROBLEM: Sepertinya tidak pernah memiliki cukup uang.
SOLUTION: Kamu memang sering bertindak meleebihi apa yang kamu miliki dan cenderung menghabiskan apa yang tidak kamu butuhkan dan miliki. Lepaskan beberapa kesenangan dan buat batasan dalam hal keuangan.

PROBLEM: Sering merasa kesepian.
SOLUTION: Kamu harus keluar dari diri sendiri dan terbuka terhadap orang lain, kamu memiliki kekuatan untuk menginspirasikan orang lain.

Text

Karakter Pisces
Tradisional

Imaginatif dan sensitif
Baik
Tidak egois
Intuitif dan simpatik

Di sisi lain

Idealistik
Suka rahasia
Mudah diatur
 

Pisces! Tentang bintang kamu…

Pisces,
Pisceans memiliki bakat alami yang lembut dan sabar. Mereka memiliki banyak kualitas kebaikan dan friendly, baik, sensitif terhadap perasaan disekelilingnya, dan merespon dengan sangat simpatik. Mereka biasanya popular dikalangannya, biasanya karena mudah bergaul. Mereka menerima orang disekelilingnya dan juga keadaan dibandingkan mencoba beradaptasi, dan mereka sabar untuk menunggu masalah selesai dibandingkan mencoba menyelesaikan masalah. Mereka biasanya lebih peduli masalah orang lain dibandingkan masalah dirinya sendiri.

Mereka terkadang lebih menggunakan emosi dibandingkan rasional. Mereka sudah dikenal sebagai sangat kreatif. Mereka tidak menyukai kedisiplinan. Hidup jam 9 sampai 5 adalah bukan untuk mereka.

Pisceans cenderung menarik dirinya dalam dunia mimpi dimana mereka dapat merasakan kepuasan. Mereka memiliki intuisi tinggi, cepat mengerti, memperhatikan dan pendengar baik, dan bisa menerima ide dan atmosfir baru. Semua faktor ini dapat dikombinasikan untuk menghasilkan karya literatur, musk atau seni yang kreatif.

Mereka tidak pernah memperhatikan diri sendiri dalam hubungan pribadinya dan memberi lebih dari apa yang temannya minta. Mereka biasanya setia dan home-loving.

Dalam dunia kerja mereka bekerja lebih baik apakah bekerja sendiri atau dalam pimpinan orang lain. Bakat mereka adalah dalam perdagangan. Mereka takut untuk mengatur lebih dari departmen kecil, khawatir akan gagal. Mereka dapat menjadi sekretaris yang baik. Banyak juga arsitek dan pengacara adalah Pisceans. Mereka juga dikatakan dapat menjadi detektif yang baik karena mereka dapat mengimajinasikan dengan baik. Dari pekerjaan teknikal mereka sangat cocok sekali. Pisceans sering bekerja lebih dari satu pekerjaan secara bersamaaan.

Text
6 Smelly Frames Challenge “6SFC”

The “6 Smelly Frames Challenge” is not a new thing as you might have heard it before. But here in SPPG, we improvised it. This is on-going project devoted to appreciate and spread the love on analogue photography. We will let two basic analogue cameras to find their way from a doorstep to another. There is a rangefinder, and a zone-focusing rangefinder which will be responsible to guide you along this game with each of them will be loaded with random film.

The players will be selected based on their locations and will be grouped under three different groups which were called Router. Each Router will be led by participant from JB and consist of 6 other lucky participants. The cameras will be circulated among the players in the respective Routers in which will eventually make their way to the darkroom at JB.

Here, we will get the films developed and select the winners for each round. The cameras will be either replaced or reloaded with new films to continue their journey for the next round. Winners will receive prints for the image they taken and other prizes sponsored by the Group.

The travelling packages include;

1) A loaded camera
2) A Travelling “Passport”
3) 5pcs of Poslaju slip

The rules of the game are;

1) Players must be willing to post locally or internationally at their own cost.
2) Only players with valid address are allowed to join.
3) Upon receiving the package, the players are required to acknowledge the receipt on this Group’s wall.
4) Each player will be only allowed to shoot maximum of 6 exposures, of which must include his/her self-portrait, a picture which indicates his/her location, and a portrait of a stranger.
5) The theme for the remaining 3 exposures are at the players own discretion.
6) After completing 6 exposures, the Players must indicate his/her name, location, and number of frame exposed on the Travelling “Passport” provided.
7) Upon completion, the first player will wrap the camera, the Travelling “Passport”, and remaining Poslaju slip to the next Player which indicated in the Travelling “Passport”.
8) The subsequent player will repeat the same step upon receiving the camera, until the last participant in JB receives the camera.
9) Each players are given 7 days to complete the task including shipping/posting the camera to the next player.
10) It is advised that the postages were done on weekdays.

Thus, for those who are interested, kindly send your name and mailing address to As Sahr for selections. The first journey will begin after Eid, as soon as the first Router has been formed.


for more information please go to our facebook fanpage “Smelly Plastik Photographic Group”

Thank you. :)